Artigas Advocats | Nota Legal
16018
page-template-default,page,page-id-16018,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-artigas,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Nota Legal

Als efectes de l´art. 10 de la Llei 34/2002, d´11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s´informa als usuaris de la nostra pàgina web que el titular d´aquesta és la societat ARTIGAS ADVOCATS, SL.U, amb domicili social al Carrer Girona nº2, 3er.1ª (08402-Granollers, Barcelona), proveïda de CIF núm. 65264020-B i les dades registrals de la qual són les següents: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al Volum 41770, Foli 95, Fulla B-396452, Inscripció 1ª. Si desitja contactar amb nosaltres, pot fer-ho a l’adreça indicada o a través de la següent direcció de correu electrònic info@artigasadvocats.com

Artigas advocats S.L.U està inscrita en el Registre de Societats Professionals d´Advocats de l’I.lustre Col.legi d’Advocats de Granollers amb el núm. 35 i s´acull als criteris orientadors en matèria d´Honoraris Professionals del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya i està subjecte al “Codi de l’Advocacia catalana”.

TERMES LEGALS I CONDICIONS D’ÚS

El contingut d’aquesta web té caràcter informatiu i pot ser modificat, desenvolupat o actualitzat sense necessitat de notificació prèvia.

L’accés i/o la utilitzaciò d’aquesta web implica que heu llegit i que accepteu, sense reserva, aquestes condicions.

L’usuari es compromet a utilitzar la informació o contingut de la web de manera correcta, sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il.lícites o il.legals que infringeixin els drets del despatx o que puguin atemptar contra la moral, normes d’ètica o contra tercers.

L’usuari ha de tenir en compte que degut a les constants modificacions legals i jurisprudencials, els materials obtinguts en aquesta web poden no estar actualitzats, malgrat els esforços per mantenir-los. En tot cas, el despatx Artigas Advocats es reserva la facultat d’optar lliurement, sense necessitat de comunicació prèvia, a modificar, desenvolupar o actualitzar els referits materials o bé a no fer-ho.

RESPONSABILITAT DEL DESPATX

El despatx no es responsabilitza de qualsevol dany i perjudici derivat de la navegació per la web, virus informàtics o altres elements lesius que puguin ocasionar danys, com interferències, interrupcions i desconnexions en el sistema operatiu d’aquest sistema electrònic.

La funció de les links que apareixen a la web és exclusivament la d’informar a l’usuari d’altres fonts d’informació sobre la matèria, on podrà ampliar les dades que s’ofereixen en aquesta pàgina.

L’usuari reconeix que la informació a la qual pot accedir a través dels serveis és responsabilitat de qui l’elabora. El despatx Artigas no es fa responsable del resultat obtingut dels enllaços, del contingut de la informació, ni dels perjudicis que d’aquesta informació pugui sofrir l’usuari, independentment de que l’accés a aquesta informació es realitzi a través de links directes o consecutius, l’orígen de les quals es trobi en aquesta pàgina. El despatx tampoc es responsabilitza dels errors o de les omissions que puguin tenir els materials en aquesta web o en aquells als quals l’usuari pot accedir a través de la matèria.

DRETS DE PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL.LECTUAL

El despatx Artigas Advocats és titular dels drets de propietat intel.lectual sobre els textos inclosos en la pàgina web, així com de la seva estructura, disseny gràfic i codis, llevat que s’indiqui una titularitat diferent.

Queden prohibides la reproducció, excepte per ús privatiu, la transformació, distribució, comunicació pública i, en general, qualsevol forma d’explotació de tot o de part dels continguts de la web.

PROTECCIÓ DE DADES

El despatx Artigas Advocats, garanteix el tractament de les dades rebudes pels nostres clients a través dels serveis on-line amb la màxima confidencialitat i secret professionals.

En compliment de la llei 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de carácter personal, totes les dades que es rebin i tinguin aquesta consideració no s’inclouran en cap fitxer de dades de caràcter personal.